Concord Apartment
7 November 2016

Concord Apartment 2016

A simple curving wall was employed to unify previously awkward and poorly defined spaces by wrapping and distinguishing the living, kitchen and dining rooms. The wall is present in every room, yet never visible in its entirety. This element contrasts the smaller, more intimate dining and kitchen nooks and provides a fluid backdrop to the main living areas, whilst concealing valuable storage space.

Photographer: Tom Ferguson

 

Concord Apartment - image MG_8704_PS on http://retallackthompson.com

retallack-thompson_concord-apartment_1

retallack-thompson_concord-apartment_5

retallack-thompson_concord-apartment_9

retallack-thompson_concord-apartment_19

retallack-thompson_concord-apartment_15

retallack-thompson_concord-apartment_13